Цени

Колко ще ви струва удоволствието

цени на нашите услуги

Няма нищо по-добро за подова настилка от дървото. Топлината, естественият комфорт и уютът, които то създава, са несравними. Съвременните технологии позволяват обработки, които повишават пословичната му издръжливост и дървените подове уверено навлизат в натоварените обществени сгради, дори в спортните зали.
Естественият масивен паркет и стилното дюшеме придават на интериора благородство и лукс. Когато са изработени от качествена дървесина, подредени са майсторски и се поддържат грижливо, трайността им е сравнима с трайността на сградата, в която са поставени. За изработката на първокласен масивен паркет използваме бук и дъб, бряст и орех, ясен, череша и акация, круша.
Ето защо, точна цена на паркет трудно се формира. Цената е просто числов изразител на стойност. А стойността на качествения паркет не може да бъде разказана или показана със снимка. Тя трябва да се усети – с очи, с пръсти и дори с нос. Паркетът е една от най-дългосрочните инвестиции и е наистина важно да изберете възможно най-качествения продукт в рамките на вашия бюджет. Затова вие се свържете с нас, а ние ще ви предложим най-доброто на достъпна цена! Тук сме посочили примерни цени на нашите усуги:
Последвайте ни : Fb.| In.